Home


HET VUUR. DE PASSIE.

Wij zorgen er voor dat het fijner vertoeven is in jouw huis. Warmer, gezelliger, mooier en zelfs lekkerder! Dat doen we al meer dan 50 jaar. Meer knowhow vind je niet in de wijde regio: wij helpen je met raad en daad bij je keuze voor kachels, haarden, barbecues, buitenkeukens, terrasoverkappingen én brievenbussen.

Waarom kiezen voor Standard AHZ?

Meer dan 50 jaar ervaring

Standard AHZ is sinds jaar en dag dé referentie in de streek voor wie op zoek is naar fantastisch functionerende haarden of kachels en immer perfect presenterende barbecues. Reeds drie generaties met massa's ervaring in de branche, pioniers ook, steeds op zoek naar het beste van het beste.

Geen toegeving in kwaliteit

In elke markt heb je het origineel en... de rest. Standard AHZ is steeds trouw gebleven aan haar filosofie om klanten te bedienen met kwaliteitsvolle producten waar ook na jaren nog een vlotte service na verkoop mogelijk is.

De ruimste keuze

Wij volgen een aantal gerenommeerde merken, zowel in sfeervolle verwarming als in outdoorbeleving. Van al die kachels, haarden en barbecues kunnnen we u het volledige productenpallet aanbieden. Zo kunnen we perfect tegemoet komen aan uw persoonlike behoeften.