Broil King

Wat maakt een Broil King gasbarbecue zo fantastisch? Het antwoord is eenvoudig... het unieke baksysteem. Broil King heeft de afgelopen 2 decennia een uniek baksysteem ontwikkeld en probeert dit nog constant te verbeteren zodat zowel de alledaagse gebruiker, als de ervaren topchefs culinaire topprestaties kunnen neerzetten. 

ELKE Broil King heeft extra diepe ovens uit gietaluminium, geëmailleerd staal of roestvrijstaal. Ze houden de warmte extra lang vast en zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling. Ook de massieve braadroosters verdienen je aandacht! Deze gietijzeren roosters houden de warmte het beste vast, wat voor een uitstekende schroeikracht zorgt. De vleessappen en de smaak blijven in het vlees. Onze gietijzeren braadroosters zijn zeer duurzaam en eenvoudig te reinigen, ideaal voor dagelijks gebruik. De vleessappen die vrijkomen worden opgevangen door het roestvrijstalen Flav-R-Wave baksysteem en verdampen onmiddellijk. Zo krijgt je vlees die typische en heerlijke barbecuesmaak. Tot slot is er de roestvrij stalen Dual Tube: deze gepatenteerde brander technologie verbetert het bakresultaat. De hitte wordt gelijkmatig verdeeld met een gelijkmatige gasdruk en vlamhoogte, dus geen te hete of koude plaatsen. De unieke Broil King roosters zijn gekenmerkt door hun V-vorm: met de V ondersteboven schroei je het voedsel onmiddellijk dicht en bekom je het mooie wafelpatroon. Draai je rooster om, dan vangt het geultje in de V de sappen op en geef je extra smaak aan je bereiding. 

Neem gerust een kijkje in onze Broil King Barbecue webshop voor een uitvoerige beschrijving van alle modellen, accessoires en een hoop heerlijke recepten!

Ontdek de producten van Broil King