Ontvang een gratis bakplaat voor je zijbrander!

Pimp je Broil King, nu met gratis bakplaat!

Geef je zijbrander een extra functie met de omkeerbare bakplaat. Deze bakplaat is gemaakt uit gietijzer waardoor deze meer schroeikracht geeft aan de zijbrander. Je maakt er alles op klaar wat niet op je roosters kan. Denk aan een heerlijke omelet, tomatenschijfjes of een lekker stukje spek als ontbijt. 

De bakplaat is omkeerbaar, net zoals je braadroosters. Eén zijde is vlak terwijl de andere zijde geribbeld is om beter te grillen.

Door de bakplaat op je zijbrander te gebruiken, geef je deze een extra functie. Daarnaast blijven je roosters vrij voor al je andere bereidingen. 

Wanneer heb ik recht op een bakplaat?

Kocht u in de periode van 27/05/2023 – 30/06/2023 een Broil King Baron, Regal of Imperial barbecue bij een erkende verdeler in de Benelux, dan kan u hieronder een bakplaat aanvragen.
Aanvragen kunnen gebeuren tot 31/07/2023 op vertoon van een geldig aankoopbewijs.

Vul het formulier in en doe mee

Adres

Sleep bestand hierheen om te uploaden

of

Selecteer bestanden
Foto of digitale versie van je aankoopfactuur
Uploadvereisten

Deze actie gaat uit van Broil King Benelux. Actie geldig bij aankoop van een Broil King gasbarbecue Baron, Regal of Imperial in de periode van 27/05/2023 tot en met 30/06/2023. Barbecue dient aangekocht te zijn bij een erkend Broil King Benelux verkooppunt. De lijst met erkende verdelers kan u hier vinden. 

Actie niet geldig op de reeksen: BK, Gem, Porta-Chef, Royal, Crown & Monarch.

Aanvragen worden aanvaard tot en met 31/07/2023.