Tiensesteenweg 386 • 3000 Leuven • T. 016 25 00 15

Gasbarbecues

Barbecueën op een gasbarbecue is een stuk eenvoudiger dan op houtskool. Door middel van een knop regel je de temperatuur. Dus beter controleerbaar. Gasbarbecues zijn ook makkelijker inzetbaar. Op koudere of meer regenachtige dagen de barbecue bovenhalen, doe je al sneller met een toestel op gas, al was het maar om die kippen aan het spit te hangen of die T-bone van een mooi kleurtje te voorzien!

We volgen twee internationaal gerenommeerde merken: het Canadese Broil King en het Australische Beefeater. Toevallig twee landen van oorsprong waar ze echt wel weten wat barbecueën is!

De Broil King gasbarbecues zijn gekend in meer dan 30 landen over heel de wereld en zijn leiders in het neerzetten van uitzonderlijke bakprestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Je kan jezelf afvragen: “Wat maakt een Broil King gasbarbecue zo fantastisch?” Het antwoord is eenvoudig… het unieke grillsysteem. Broil King heeft de afgelopen 2 decennia een uniek grillsysteem ontwikkeld en probeert dit nog constant te verbeteren zodat zowel de alledaagse gebruiker, als de ervaren topchefs culinaire topprestaties kunnen neerzetten.

ELKE Broil King heeft extra diepe ovens uit gietaluminium, geëmailleerd staal of roestvrijstaal. Ze houden de warmte extra lang vast en zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling. Ook de massieve braadroosters verdienen je aandacht! Deze gietijzeren roosters houden de warmte het beste vast, wat voor een uitstekende schroeikracht zorgt. De vleessappen en de smaak blijven in het vlees. Onze gietijzeren braadroosters zijn zeer duurzaam en eenvoudig te reinigen, ideaal voor dagelijks gebruik. De vleessappen die vrijkomen worden opgevangen door het roestvrijstalen Flav-R-Wave baksysteem en verdampen onmiddellijk. Zo krijgt je vlees die typische en heerlijke barbecuesmaak. Tot slot zijn er de roestvrij stalen Dual Tube of Super 8 Branders: Deze gepatenteerde brander technologie verbetert het bakresultaat. De hitte wordt gelijkmatig verdeeld met een gelijkmatige gasdruk en vlamhoogte, dus geen te hete of kouden plaatsen.

Neem gerust een kijkje in onze Broil King Barbecue webshop voor een uitvoerige beschrijving van alle modellen, accessoires en een hoop heerlijke recepten!

Beefeater is de specialist inbouw buitenkeukens. Knappe installaties die menig (amateur)kok zal doen watertanden! Bovendien is het mogelijk deze toestellen aan te sluiten op het aardgasnetwerk, waardoor er al helemaal niets meer je nog kan tegenhouden om het hele jaar door barbecueplezier te beleven!